Ylä-Savon Golfseura paketoi kuluvan kautensa pikkujoulutunnelmissa viime viikonloppuna Iisalmessa.
Ennen seuran pikkujoulua Ylä-Savon goffarit kokoontuivat syyskokoukseen. Päätökset naputeltiin pöytään niin hyvällä vauhdilla, että aikaa kului vain vajaat puoli tuntia. Näin aikaa jäi pikkujoulun vietollekin.
Kokouksessa hyväksyttiin ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. Jäsenmaksuksi vahvistettiin edelleen aikuisilta 79 euroa ja junioreilta 35 euroa. Toimintasuunnitelmassa ja talousarviossa on varauduttu muun muassa golfkärryjen ja verkkosivujen uusimiseen, mutta päätöksiä näistä ei vielä ole tehty.
Kokouksessa tehtiin myös muutamaia henkilövalintoja. Erovuorossa oli muun muassa seuran kapteeni Antti Piippo, mutta hänet valittiin jatkamaan tehtävässä. Lisäksi erovuorossa olivat johtokunnan jäsenistä Kari Puumalainen ja Arto Haaksluoto. Puumalainen valittin jatkamaan, mutta Haaksluoto esitti, että hänen tilalleen valittaisiin Tommi Korpihalla ja näin tehtiinkin. Muut johtokunnan jäsenet jatkavat tehtävissään ja ovat erovuorossa vuoden kuluttua.
Ensi vuoden tavoitteena Ylä-Savon Golfseuralla on toimia edelleen koko Ylä-Savon golfseurana. YSG haluaa tarjota sekä jäsenilleen että vieraspelaajille kohtuuhintaiset- ja laadukkaat peliolosuhteet viime kesän malliin. Seuran tavoitteena on korostaa sitä, että golfaaminen on erinomainen liikuntaharrastus kaikenikäisille. Yksi kierros Ahmolla vie aikaa vain pari tuntia, joten ajanpuutteestakaan hyvä harrastus ei ole kiinni.

http://www.iisalmensanomat.fi/yla-savon-golfseuralla-pikakokous/

Categories:

Tags:

No responses yet

Vastaa

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?