Ylä-Savon Golfseuran legendaarinen pikkujoulu järjestetään joulukuun ensimmäisenä päivänä. Tällä kertaa pikkujoulu järjestetään legendaarisella Iisalmen Seurahuoneella. Nyt siis kaksi legendaa kohtaavat jälleen.

Päivämäärä kannattaa laittaa jo kalenteriin, sillä nyt pikkujoulun viettoon sopii enemmän väkeä kuin aiemmin. Golfseuran jäsenten illalliskortti maksaa 15 euroa, seuran ulkopuolisten osallistujien illalliskortti on 25 euroa. Nyt joukolla mukaan, ilmoittautua voit jo heti osoitteeseen office(a)ysg.fi Ilmoittautumisaika päättyy 24.11. Tarkempaa tietoa ohjelmasta, ruokailusta ja bändistä tulee lähempänä.

Pikkujoulun alla vietetään myös Golfseuran syyskokous. Kokouksessa valitaan myös uusia johtokunnan jäseniä. Erovuorossa ovat tänä vuonna Hannu Launonen (seniorit), Terhi Majamaa (nais- ja klubitoimikunta). Myös puheenjohtaja Kari Puumalaisen ensimmäinen kaksivuotiskausi päättyy tämän vuoden jälkeen. Mikäli tunnet vetoa seuran johtokuntaan, kannattaa tulla kokoukseen ja kysellä tehtävistä vaikka nykyisiltä johtokunnan jäseniltä.

Ennen pikkujoulua syksyn on ohjelmassa toimikuntien ensi kauden suunnitteluilta 3.11. Hyviä kehittämisideoita kannattaa kertoa toimikuntien jäsenille ennen sitä!

Johtokunnan kokouksessa käytiin läpi myös kentän remontin tilannetta. Viitosväylän uutta kumpua ei ihan vielä rakenneta, vaan sen tekeminen siirtyy talvelle. Kolmosväylän greenin korjaaminen alkaa lähiviikkoina. Sen pintaa parannetaan ja viheriön ympäriltä kaadetaan jatkossa puita, jotta nurmi kasvaisi paremmin.

Puita kaatuu Ahmolla enemmänkin, jahka kenttätoimikunta käy kentällä kiertämässä. Tarinasta saadun konsulttiavun mukaan puita kannattaisi kaataa muistakin metsiköistä.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?