Golfseuran pikkujoulua vietetään tänä vuonna 23.11., kuten osa jäsenistä on jo huomannut. Samana iltana on seuran syyskokous, jossa tehdään taas isoja päätöksiä.

Syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä erivuoroisten tilalle. Tänä vuonna erovuoroisia ovat puheenjohtaja Kari Puumalainen sekä johtokunnan jäsenistä Kaisa Silaskivi ja Harri Partanen.

PIkkujoulu ja syyskokous vietetään Ravintola Raatihuoneella. Kokous alkaa klo 18, pikkujoulun viettoon käymme klo 19. Ilmoittautuminen on jo käynnissä täällä.

Pikkujoulun viettoon on tulossa uusia tuulahduksia, joten nyt kannattaa osallistua ja seurata ohjelman kehittymistä ilmoittautumissivulta sekä Facebookin tapahtumasivulta. Jos ei vielä ole käynyt tykkäämässä YSG;n facebook-sivusta, kannattaa se tehdä nyt.

Syyskokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat sekä hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma, jota toimikunnat kokoontuvat puheenjohtajiensa johdolla suunnittelemaan 2.11.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?