Vuosi on vaihtunut ja päivä on alkanut jo pidentyä – kesä ja uusi golfkausi lähenee mukavasti päivä kerrallaan, tämä kirje on varma kevään merkki. Toinen varma kevään merkki ovat maksulaput, jotka lähtevät postiin näinä päivinä. Joillakin posti tulee NeXGolfin järjestelmään sähköisesti, joillakin vielä perinteisellä tavalla paperipostina.

 Pelikausimaksu osamaksulla

Johtokunta vahvisti pelikausimaksuksi ensi kaudelle 399 euroa ja jäsenmaksuksi aikuisilta 81 euroa. Tällä hintatasolla olemme edelleen lähialueen edullisin kenttä harrastajien kannalta. Kausimaksu on kertamaksuksi suuri, siksi tuomme nyt reilusti tietoon, että kausimaksun voi maksaa osissa: Ensimmäisen osan voi maksaa vaikka tammikuussa, toisen helmikuussa ja niin edelleen. Maksu onnistuu osissa, kun vaan maksaa sen aina samalla viitenumerolla ja pitää huolen, että koko summa tulee maksetuksi ennen kauden alkua.

Haluamme tänä vuonna mahdollisimman paljon uusia ja vanhoja jäseniä mukaan. Kun jäsenistä yhä suurempi joukko on eläkeläisiä, halualle tarjota kausimaksun pilkkomisella alhaisemman kynnyksen lajin harrastamiseen. Samalla haastamme kaikki välivuosia viettäneet ja pelkillä greenfee-maksuilla pelaavat jäsenet tulemaan mukaan kentälle erinomaisen harrastuksen pariin: golfin terveysvaikutteista ei ole vieläkään puhuttu tarpeeksi, vaikka useissa tutkimuksissa on todettu, että nimenomaan golf on erinomaista liikuntaa sydän ja verisuonitautien ehkäisemiseksi.

Haasteena jäsenmäärä

Entisten jäsenten lisäksi haluamme tulevina vuosina myös uusia harrastajia Ahmolle. Olemme päässeet mukaan Golfliiton seurojen tehokehittämisprojektiin, jossa seurojen toimintatapoja katsotaan yhdessä liiton ammattilaisten kanssa ja petrataan niitä nykyaikaisemmiksi. Tehokehittämisessä pääpaino on kuitenkin siinä, että seuraan liittyminen saadaan mahdollisimman sujuvaksi ja aloittaville jäsenille tehdään polku, jota pitkin on helppopäästä mukaan harrastukseen.

Otetaan siis tänä vuonna työkaverit mukaan tutustumaan ainakin rangelle, mutta myös kipinäkierrokselle kentälle, siellä golfkärpänen puraisee parhaiten. Kun usein sanotaan, ettei golfiin ole aikaa, niin voimme aina sanoi epäilijöille, että kierros Ahmolla vie saman verran aikaa kuin puolentoista tunnin kävelylenkki. Suurin ero näiden välillä on se, että golfkierroksella ei tarvitse kulkea yksin, vaan liikuntaa pääsee helposti harrastamaan hyvässä seurassa.

Edellisten puheenjohtajien jälkeen saatoin ottaa hieman yllättäen avautuneen puheenjohtajan pestin rauhallisin mielin: Pekka Happosen aikana Golfseuran toiminta löysi vakiintuneen muotonsa ja seura pitää edelleen kiinni perusideastaan, tarjoamme mahdollisimman sopuhintaiset mahdollisuudet upean lajin harrastamiseen aivan Iisalmen kaupungin tuntumassa. Kari Puumalaisen puheenjohtajakausi päättyi mittavaan urakkaan harjoitusalueiden parantamiseksi. Näin seurassa on sekä seuran että golfkentän puitteet mahdollisimman hyvässä kunnossa.

 Tervetuloa mukaan. Ahmolla tavataan,

 Tommi

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?