PAR KOLME 9-väylän senioreiden PRISMA viikkokisa 29.5-02.6.

Pelataan  kenttä lyhennettynä siten, että väylät 1, 2, 3, 4, 6, 7 ja 8 avataan100m merkiltä. Tiiauspaikka saa olla korkeintaan kaksi mailanmittaa merkin takaa tai molemmin puolin. Väylät 5 ja 9 pelataan normaalilta tiiltä, miehet keltainen ja naiset punainen. Kentän ihannetulos on 3×9=27 lyöntiä, (normaalisti on 9 lyöntiä enemmän). Tasoitus jaetaan kolmella.  Esim. tarkka tas. on 12,9, niin slope on 13/3=4,33 eli 4 lyöntiä. Esim. tarkka tas. on 24,6 niin slope on 26/3=8,66  eli 9 lyöntiä.

Ilmoittautuminen ja pelitulos kirjataan ilmoitustaululla olevaan listaan. Pelimaksu 5e maksetaan kassalle, josta saa leimatun kortin, johon kirjataan lyönnit.  Allekirjoitettu ja merkitsijän varmentama kortti jätetään kassalle.

Uusintakierros suoritetaan samoin, paitsi maksu on 3e. Jos edellä on muita pelaajia, odotelkaa, tai sopikaa häiritsemätön ohitus. Kentän ihannetulos on 3×9=27 lyöntiä, (normaalisti on 9 lyöntiä enemmän).

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?