Golfliitto on juuri sopivasti ennen Ahmon kauden alkua muuttanut ohjeistustaan kentällä pelaavien ryhmien koosta.

Tuoreimmassa ohjeistuksessa suositellaan pienempiä ryhmäkokoja, mutta sallitaan myös suuremmat ryhmät. Ohjeita tarkasta pelaajamäärästä ei ole.

Kun kentälle lähtee suurempi ryhmä, suositellaan sen koostuvan perheenjäsenistä tai muuten koronapandemian aikana keskenään tekemisissä olevista perheenjäsenistä.

Mikäli pelaajat haluavat pelata pienemmässä ryhmässä, ajanvarauksen yhteydessä caddiemasteria voi pyytää sulkemaan lähdön muilta pelaajilta.

Kaikkein tärkeintä kentällä ja koko alueella on noudattaa annettuja ohjeita. Huolehditaan hygieniasta ja muistetaan turvavälit pelaajien kesken.

Ahmon klubi on avoinna maksamista varten. Klubilta voi myös ostaa golftarvikkeita, mutta ravintolamyyntiä ei vielä toukokuun aikana ole.

Ravintolan avaamattomuus johtuu siitä, että terassi on valtioneuvoston määräyksestä johtuen kiinni, eikä klubin anniskelualue ulotu terassin ulkopuolelle. Kahviakaan ei saa terassilla juoda, mutta jos mukaan otettavalle ”läikkykahville” on tarpeeksi kysyntää, sitä voimme toukokuun aikana harkita 🙂

Mukavia kierroksia!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?