Koronaviruksen jyllätessä eri puolilla maailmaa on mieleen noussut ajatus myös siitä, miten meidän golfkauden käy.

Tällä hetkellä sitä ei osaa kukaan sanoa. Toinen ääripää voisi olla se, ettei lajin pariin päästäisi lainkaan, toinen ääripää taas se, ettei virus ehkä sittenkään vaikuta harrastamiseen juuri mitenkään. Totuus lienee jossain siellä välissä.

Tässä vaiheessa meidän on täällä Ylä-Savossa vain odotettava tulevia päätöksiä. Seuraava ratkaiseva päivä on 13. huhtikuuta, jolloin maan hallitus tiedottaa poikkeustilan jatkosta.

Ahmon kenttä ei vielä ole pelikelpoinen, joten rajoituksilla ei tällä hetkellä ole vaikutusta toimintaan. Huhtikuussa tilanne alkaa olla toinen. Mikäli hallitus langettaa rajoitteita liikkumiselle ja ne kestävät toukokuulle, niillä voi olla jo vaikutusta – normaalisti kenttä on avattu toukokuun puolivälissä. Nähtäväksi jää, millaisia rajoituksia silloin on voimassa.

Tässä vaiheessa voimme vain hoitaa jokainen oman roolimme ja pitää huolen siitä, ettemme ainakaan itse vaikeuta tilannetta ja levitä virusta. On syytä välttää ylimääräisiä kontakteja ja pitää hyvää huolta omasta hygienista. Aika näyttää miten koronakevät etenee.

Se on kuitenkin varmaa, että tälläkin viikolla lumet hieman sulavat ja kesä lähestyy. Siksi meidän pitää koko ajan valmistautua ja samalla kovasti myös toivoa, että kausi voisi kaikesta huolimatta alkaa normaalissa aikataulussa.

Kentällä tehdään valmistavia toimenpiteitä, mutta ne tehdään ottamalla huomioon koronaviruksesta annetut ohjeet. Tarvittaessa pieniä talkoita tehdään tiiviillä porukalla ja flunssaisena ei hommiin osallistuta. Myös hygienia muistetaan koko ajan. Isommat talkoot suunnitellaan ja tiedotetaan erikseen.

Me johtokunnassa seuraamme tilannetta sekä golfliiton, maan hallituksen ja viranomaisten ohjeistusta tarkasti. Mitä lähemmäksi kauden avausta mennään, sitä enemmän haemme tietoja mahdollisista rajoituksista ja ohjeista. Ennen kauden alkua teemme tarvittaessa muutoksia, jotta voisimme aloittaa kauden normaalissa aikataulussa.

Nyt toistaiseksi on tärkeitä pitää huolta itsestämme ja toisistamme. Ja otetaan tilanne nyt niin paljon tosissaan, että ainakaan omalla toiminnalla emme aiheuteta kesän ajaksi liikkumisrajoituksia.

Tiedotamme jatkossakin täällä, kuinka kevät Ahmolla etenee.

-tommi

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?