Hyvää uutta vuotta! Golfpallo pyörii Ylä-Savon Golfseurassa myös vuonna 2022. Johtokunta kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa keskiviikkona ja isot rattaat pantiin heti pyörimään.

Tänä vuonna tarjoamme jäsenille useita rahanarvoisia etuja, joten YSG:n jäsen kannattaa olla jatkossakin.

Oma harjoitusvuoro

Kun koronatilanne nyt näyttää sen sallivan, YSG:n jäsenille on tarjolla on ensi lauantaista alkaen oma harjoitusvuoro Ylä-Savon Ammattiopiston liikuntasalissa. Katamme saliin lyöntipaikkoja sekä useita puttimattoja ja lähipelipisteitä tarpeen mukaan. Lauantain vuoro on kello 12-15. Viikon toinen harjoitusvuoro on keskiviikkoisin kello 19-21. Harjoitusvuoro on YSG:n jäsenille maksuton.

Lauantaisin on mahdollista järjestää myös ohjattuja harjoituksia, mutta alkuvaiheessa harjoittelu on omatoimista.

Sähköpostiosoitteet nettiin

Tulevana viikonloppuna lähetämme kaikille viimevuotisille jäsenillemme jäsenmaksulomakkeet. Ne tulevat sähköpostilla kaikille niille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa NexGolfiin ja sallineet seuralta tulevan postin. Jos et vielä ole niin tehnyt, sähköpostiosoite kannattaa ilmoittaa NexGolfin oma NexGolf -sivulle mahdollisimman pian. (Valitse Oma Nexgolf -sivulla oman profiilikuvan kuvan vierestä omat asetukset, lisää ja salli sähköpostilähetys)

Kevään edetessä viime vuonna kassaan jääneillä varoilla ei pitkälle pötkitä, joten toivomme jäsenmaksuille mahdollisimman nopeaa maksua, jotta pystymme kevään aikana tekemään hankintoja ja investointeja tulevalle kesälle.

Lisätietoja tulevan kesän suunnitelmista viikonlopun aikana.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?