Torstaina Ahmon golfkenttä oli vielä 30 sentin lumipeitteen alla.

Etelä-Suomessa ollaan jo monella kentällä päästy pelaamaan ja vähän pohjoisemmassakin jo rangelle lyömään. Ahmolla ei.

Talkootoimikunnan puheenjohtaja Risto Niskanen otti torstaina kuva Ahmolta, ja aika lumiselta siellä vielä näyttää. Tovi menee, ennen kuin kentälle päästään.

Kevät on ollut hankala. Lunta oli niin paljon, että jouduimme siirtämään suunniteltua kentän hiekoitusta myöhäisemmäksi. Kun hiekoituksen aika oli, selvisi, että aikaisempi hiekan levittäjä ei pystykään hommaa muiden kiireiden vuoksi hoitamaan.

Seuraavaksi kenttätoimikunnassa etsittiin kissojen, koirien ja papukaijojen kanssa uutta urakoitsijaa, joka hiekan levittäisi. Kun sellainen löytyi, oli se jo liian myöhäistä: lämpöaalto oli viikossa vienyt kentälle vievät tien siihen kuntoon, ettei sinne enää voi hiekkakuormia ajella.

Kentänhoitaja Pasi Nissinen kuitenkin totesi, ettei hiekoitus ja kalkin levitys nyt ole niin kriittinen, etteikö ne voisi hoitaa myös ensi keväänä.

Hiekoitus olisi nopeuttanut lumien sulamista, mutta nyt joudumme odottamaan luontaista sulamista. Päivälämpötilojen lisäksi plussalla olevat yöt ovat nyt meille hyvästä, samoin kaikki mahdollinen vesisade otetaan ilolla vastaan.

Talven aikana on huomattu, että griineille on talven aikana muodostunut jäätä selvästi enemmän kuin muutamana aikaisempana vuonna. Vuodenvaihteen vesisateet ja lämpimät sen tekivät. Nyt toivomme parasta ja pelkäämme pahinta, mutta voi olla, etteivät viheriöt ole alkukesästä niin hyvässä kunnossa kuin viime kesinä.

Nyt eletään vasta huhtikuun loppupuolta, joten ollaan lähes normaalin kevän aikatauluissa. Kunhan kohti äitienpäivää päästään, ollaan jo aika lähellä kauden avausta. Ennen sitä talkootoimikunta pääsee vauhtiin terassia tyhjentämällä ja parkkipaikkaa parantamalla.

Maltetaan nyt odottaa uutta golfkautta vielä muutama viikko.

Talkootoimikunta kokoontui perjantaina suunittelemaan tulevan kesän töitä.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?