YSG:n tuleva viikonloppu tarjoaa jälleen mielenkiintoisia kilpailuja. Lauantaina Ahmolla pelataan Iisalmen kaupungin ja Iisalmen yrittäjien kanssa yhteistyssä järjestettävä By Iisalmi Golf.

Kilpailuun voivat osallistua iisalmelaisten yritysten ja yhteistöjen edustajat. Joukkueen molempien jäsenten ei tarvitse olla töissä edustamassaan yrityksessä, riittää että toinen on.

Sama koskee yhteisöjä. Aikaisempina vuosina yhteisösarjassa ovat pelanneet monet iisalmelaiset yhdistykset omaa seuraa ja yhdistystään edustaen.
Scramblenä pelattavassa kilpailussa on vielä useita paikkoja vapaana.

Sunnuntaina YSG:n jäsenille tarjotaan mahdollisuus edustaa kotiseuraa ottelussa Eerikkala Golfia vastaan. YSG tarjoaa jäsenilleen osallistumismaksun ja yhteiskuljetuksen, joten kustannuksia pelaajalle ei tule. Nyt kannattaa siis lähteä pelimatkalle hyväkuntoiselle Eerikkalan kentälle ja kilvoittelemaan perinteisessä seuraottelussa pokaalit kotiin.
Tänä vuonna seuraottelussa kokeillaan yhdistää seniorien ja nuorempien kilpailut, joten Tervoon voidaan lähteä isolla joukolla lyömään ainakin kaksi kärpästä samalla iskulla.

Sunnuntaina yhteiskuljetus Tervoon lähtee Citymarketin parkkipaikalta kello 7.30 ja paluu on kilpailun ja palkintojenjaon jälkeen.

Ilmoittautuminen seuraotteluun päättyy torstaina kello 12.
NexGolf

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?