Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Ladyjen ryhmä suunnittelee omaa ohjelmaa seuran naispelaajille. Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Ohjelmaa kaudella 2023

Naisten kierrokset
Joka maanantai alkaen 22.5. klo 18 pelataan naisten oma kierros. Ennen kierrosta klo 17.30 voi tulla yhteiselle lämmittelylle rangelle tai lähipelialueelle. Parittomalla viikolla lämmitellään ja harjoitellaan lähipelialueella ja parillisella rangella. Nexgolfin ajanvarauksessa alkuun lähdöt 18.00 ja 18.10 on nimetty naisten kierrokselle ja voit varata ajan normaalisti lähtöihin. Jos innokkaita naisia on enemmän voidaan lähtöjä ajanvaraukseen nimetä jatkossa lisää.

Naisten tasoituksellinen reikäpeli
Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille 2.6. mennessä. Kilpailumaksu 15e/hlö. Maksu suoritetaan klubille ennen ensimmäistä kilpailukierrosta. Naisten reikäpeliin ilmoittautuneista arvotaan kilpailukaavio, johon merkityt peliparit sopivat keskenään milloin pelaavat. Kesäkuussa pelataan karsinnat ja finaaliin etenevät pelaavat finaalin myöhemmin kesällä. Reikäpeli on ottelu kahden pelaajan välillä̈ reiän voitosta. Reikä voitetaan pelaamalla se vähemmällä̈ lyönneillä̈ kuin vastustaja. Reiän voi voittaa, pelata tasan tai hävitä̈.

Naisten 9-väylän kilpailu

La 20.8.2023 Birdien metsästyskisa naisille. Rennon letkeä yksilökisa kaiken tasoisille naisgolffareille. Kilpailu pelataan 9-reiän kilpailuna. Yhteislähtö klo 12. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta, kirjautumalla Nexgolfiin https://ysg.nexgolf.fi/ysg/member/index.html#/

Seuran mestaruuskisojen naisten sarja

YSG ry:n seuran mestaruuskilpailu pidetään 26.8.2023, jossa naiset kisaavat omasta mestaruudesta omassa sarjassaan. Ilmoittautuminen Nexgolfin kilpailukalenterin kautta 25.8. klo 16 mennessä.

Kuvagalleria