Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen Whatsapp-ryhmään: laita oma puhelinnumerosi ladykapteeni Kirsille sähköpostilla

Klubi- ja naistoimikunta suunnittelee omaa ohjelmaa seuran naispelaajille. Jos tapahtumien suunnittelu kiinnostaa, ota yhteyttä ladykapteeniin!

Tule mukaan kauden 2024 tapahtumiin! Ja muistathan ilmoittaa kauden aikana tekemäsi birdiet naisten sosiaalitilassa olevaan birdiepuuhun, paras palkitaan kauden päätteeksi.

Naisten peli-illat maanantaisin
Joka maanantai alkaen 20.5. klo 18 harjoitellaan yhdessä ja pelataan 9-kierros. Ennen kierrosta klo 17.00 voi tulla yhteiselle lämmittelylle rangelle tai lähipelialueelle. Parittomalla viikolla lämmitellään ja harjoitellaan lähipelialueella ja parillisella rangella. Nexgolfin ajanvarauksessa alkuun lähdöt 18.00 ja 18.10 on nimetty naisten kierrokselle ja voit varata ajan normaalisti lähtöihin. Jos innokkaita naisia on enemmän voidaan lähtöjä ajanvaraukseen nimetä jatkossa lisää.

Naisten kauden avauskisa
Kauden starttaus to 23.5. klo 17 ensin klubilla pientä ohjelmaa ja purtavaa. Pelataan Bingo, Bango, Bongo 9-väylän rentokisa väliaikalähdöllä alkaen klo 17.30. Ensimmäinen ryhmässä joka lyö pallonsa viheriölle saa yhden pisteen (bingo). Kun kaikki ryhmän pelaajat ovat viheriöllä, se jonka pallo on lähimpänä reikää, saa pisteen (bango) ja se joka lyö ensimmäisenä pallon reikään saa pisteen (bongo). Kierroksen päätteeksi pisteet lasketaan klubilla yhteen ja kolme eniten pisteitä kerännyttä palkitaan!

Naisten tasoituksellinen reikäpeli
Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille 30.5. mennessä. Kilpailumaksu 15e/hlö. Maksu suoritetaan klubille ennen ensimmäistä kilpailukierrosta. Naisten reikäpeliin ilmoittautuneista arvotaan kilpailukaavio, johon merkityt peliparit sopivat keskenään milloin pelaavat ajalla 1.6.-31.8. Kesäkuussa pelataan karsinnat ja finaaliin etenevät pelaavat finaalin myöhemmin kesällä. Reikäpeli on ottelu kahden pelaajan välillä̈ reiän voitosta. Reikä voitetaan pelaamalla se vähemmällä̈ lyönneillä̈ kuin vastustaja. Reiän voi voittaa, pelata tasan tai hävitä.

Seuranmestaruuskilpailun naisten sarja
YSG:n mestikset pelataan kaksipäiväisenä kilpailuna la-su 17.-18.8.2024. Naisten sarjan seuranmestaruus ratkotaan ilman tasoituksia. Peliaika ja ryhmät ilmoitetaan tekstiviestillä edellisenä päivänä.

Birdien metsästyskisa naisille
Su 25.8.2024 metsästetään Birdejä omilla tasoituksilla. Rennon letkeä yksilökisa kaiken tasoisille naisgolffareille. Kilpailu pelataan 9-reiän kilpailuna. Yhteislähtö klo 12.

Seuran klubimestaruuskisojen naisten sarja
YSG ry:n seuran klubimestaruuskilpailu pidetään 31.8.202, jossa naiset kisaavat omasta mestaruudesta omassa sarjassaan tasoitukset huomioituna.

Kauden päätöskisa
14.9. klo 12 yhteislähtönä naisten kauden päätöskisa, pelataan 18-väylää.

Ilmoittautuminen tapahtumiin kilpailukalenterin kautta, kirjautumalla Nexgolfiin https://ysg.nexgolf.fi/ysg/member/index.html#/

Kuvagalleria