Ylä-Savon Golfseuran päihitti sunnuntaina helteisessä Ahmon paahteessa Tervosta kilpailemaan tulleen Eerikkala Golfin joukkueen seuraottelussa lyönnein 424 – 447. Näin kotijoukkueen taika piti ja seuraottelun kiertopalkinto palasi vuoden tauon jälkeen YSG:n haltuun.

Vielä kilpailupaikalla kilpailun laskettiin olevan vain 11 pistettä, mutta tarkistuksen jälkeen huomattiin, että yhden pelaajan virheellinen tasoitus ei ollut päivittynyt tuloksiin oikeaksi. Korjauksen jälkeen joukkueiden ero oli 23 lyöntiä.

Eerikkalan joukkueelle Ahmon hyväkuntoinen kenttä oli pieni yllätys, vaikka Tervossakin kenttä on hyvässä kunnossa. Varsinkin Ahmon liukkaammat viheriöt aiheuttivat tervolaisille päänvaivaa. Eerikkalan puheenjohtaja Aki Siren kiitteli kilpailun jälkeen kotijoukkuetta hyvistä järjestelyistä.

X Meille Tervon asti on kantautunut huhuja, että teillä on kenttä hyvässä kunnossa ja se todellakin on. Me kyllä aiomme omille pelaajillemme viedä viestiä ja samoin kaikille vieraspelaajillekin, että nyt on Iisalmen niin hyvässä kunnossa, että täällä kannattaa tulla käymään, Siren kiitteli.

Päivän parhaan tuloksen miesten sarjassa teki YSG:n Antti Hukkanen, jonka nettotulos tasoitusten jälkeen oli 63 lyöntiä. Päivän parhaan tasoituksettoman tuloksen pelasi Aki Vainionpää, jolle kertyi 75 lyöntiä.

– Ensikertalaiselle tämä oli aikamoinen yllätys. Tavoite oli, etten jäisi viimeiseksi, voittaja sanaili.

Naisten sarjassa parhaan nettotuloksen pelasi YSG:n Inkeri Pietikäinen, jonka korttiin kirjattiin nettona 75 lyöntiä. Tasoitukseton scratch-tulos oli 88 lyöntiä. Ensi vuonna seurat mittelevät jälleen Tervossa.

Tulokset tästä linkistä

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?