Kolmen seuran otteluun lauantaina Nivalaan matkannut YSG:n pieni mutta pippurinen joukkue taisteli itsensä seuraottelun kolmoseksi. Voiton vei kotikentällään Nivalan Seudun Golf, joka keräsi 311 joukkuepistettä.

NSG:n ja YSG:n väliin kakkoseksi kiilasi Pyhäjärven St. Lake Golf, joka keräisi 269 pistettä. YSG:n saldo oli 235 pistettä.

Joukkuekilpailuun laskettiin yhteen joukkueiden viisi parasta tulosta tasoituksellisesta ja tasoituksettomasta pistebogey-sarjasta.

Scratch-sarjassa päivän ykkönen oli Pyhäjärven Tomi Houtsonen, joka keräsi kierroksellaan 33 pistettä. Päivän kakkonen oli Nivalan Ville Turunen 29 pisteellä ja kolmonen Pyhäjärven Jarkko Kärkkäinen 28 pisteellä.

YSG:n ykkönen scratch-sarjassa oli Harri Honkanen, joka saalisti 25 pistettä.

Tasoituksellisessa pistebogeyssä päivän paras oli kotiseuran Jarmo Ahomäki 41 pistellä. Päivän kakkospisteet pelasi Nivalan Jyri Muhola ja kolmoseksi pelasi niinikään Nivalan Pasi Hautala.

Paras YSG:n pelaaja tasoituksellisessa sarjassa oli Henri Kähärä, joka keräsi kierrokselta 35 pistettä ja oli päivän nelonen, juuri ennen YSG:n Eero Kärkkäistä (33 pistettä).

YSG oli pelimatkalla vain yhdeksän pelaajan voimin, joten kaikkien suoritukset tulivat joukkuetuloksiin mukaan. Osallistuminen jäi yllättävät vähäiseksi, vaikka kilpailu oli maksuton ja seuran kustansi pelimatkan omalla tilausbussilla.

Ensi vuonna kolmen seuran ottelu pelataan Ahmolla.

YSG:n joukkue sijoittui Nivalassa kolmen seuran ottelussa kolmanneksi.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Pipoja vielä myynnissä!

 

Tällä YSG:n laadukkaalla pipolla selviät tämän talven pakkasista. Joko sinulla on oma?

Jos meinaa päätä paleltaa tai nuppi tutista näillä pakkasilla, älä huoli: kipaise hakemaan YSG:n pipo lämmikkeeksi.

Pipoja löytyy Louhenkadulta Tommin (p.0400240759) toimistolta hintaan 25e/kpl

Lisää uutisia
Ladyjen Whatsapp-ryhmä

Kaipaatko peliseuraa kierrokselle? Haluaisitko tavata muita YSG:n leidejä kentällä? Liity YSG:n ladyjen whatsapp-ryhmään: laita oma numerosi lady-kapteeni Kaisalle sähköpostilla

Pelissä mukana:

[logo-carousel id=pikkulogot]

Majoituspaketti
Kiinnostaako golf?