Kevät etenee nyt sen verran kovaa vauhtia, että viimeisetkin alkavat huomata, että kohta golfkausi alkaa Ahmollakin.

Viime viikon lopulla kevätkokouksessa tilanne todettiin sellaiseksi, että hyvässä lykyssä kausi voisi alkaa jo tulevana viikonloppuna! Jos kevät ei lähipäivinä etene suotuisasti, siirtyy avaus muutamalla päivällä eteenpäin, mahdollisesti seuraavaan viikonloppuun.

Monet ovat kyselleet pelikausimaksujen perään, kun laskua ei ole tullut. Kevään aikana olemme useaan kertaan kertoneet, että pelioikeuslaskut lähetettiin tänä keväänä eri ohjelmasta kuin aikaisemmin, eikä lähetys ole onnistunut ihan täydellisesti – kaikki eivät ole saaneet sähköpostia tai lasku on saattanut mennä johonkin vanhaan sähköpostiosoitteeseen.

Pelioikeuden saa helpommin hoidettua kuntoon niin, että maksaa pelioikeusmaksun Ylä-Savon Golfseuran tilille FI 82 5068 0620 0816 93. Viestikentään voi laittaa pelaajan nimen ja sanan pelioikeus 2022.
Soittamalla tai klubilla käymällä voi pyytää laskun myös sähköpostiin.

Pahoittelemme, että laskutuksessa tapahtui tällainen atk-sotku, mutta eiköhän me kentälle päästä! Onneksi meillä on viikko aikaa hoitaa asiat kuntoon. Myös oma sähköpostiosoite kannattaa NexGolfin jäsentiedoista tarkistaa.

Johtokunnan kokouksessa päätettiin viime viikolla, että hiekkaesteiden peruskorjaus siirretään syksylle, koska maahantuoja ei ole pystynyt toimittamaan tilaamaamme reunaleikkuria ajoissa. Hiekkasiilon pohjan valaminen alkaa lähipäivinä ja sen jälkeen tulee itse siilo.

Rangen nurmialueen kylvö tehdään lähiaikoina ja uudet matot tulevat tällä viikolla. Range otetaan käyttöön, kun alue kuivuu riittävästi. Nurmialue ei luonnollisestikaan ole käytössä.

Nyt on siis kauden alku jo lähellä!

Odottelevin terveisin,

Tommi Korpihalla

Viime viikolla viimeisetkin viheriöt saivat harsot ylleen ja hyvältä näyttää.
Categories: Uutiset