Ylä-Savon golfseuran syyskokouksessa joulukuun 8. päivänä valitaan seuralle uusi puheenjohtaja. Myös johtokunnan jäsenistä osa on erovuorossa, joten tekijöitä kaivataan. Valinnat tehdään syyskokouksessa, joten vain kokoukseen osallistumalla voi vaikuttaa.

Puheenjohtajan vaihdosta on valmisteltu seurassa jo viime keväästä alkaen, jolloin jäsenistöltä kysyttiin laajasti ehdotuksia seuraavaksi puheenjohtajaksi Tommi Korpihallan keskittyessä jatkossa muihin tehtäviin. Johtokunta sai keväällä useita ehdotuksia, joita kesän aikana käytiin läpi ja ehdotetuilta ehdokkailta kysyttiin suostumuksia ja kiinnostusta tehtävään..

Loppukesän kokouksessaan johtokunta nimesi valintatoimikunnan, joka on edelleen jatkanut puheenjohtajavaihdokseen liittyvää prosessia. Toimikuntaan kuuluvat molemmat kapteenit, Kaisa Silaskivi ja Arto Haaksluoto sekä nykyinen puheenjohtaja. Kuten Golfliitossakin, valintatoimikunnan tehtävä on valmistella syyskokousvalintoja niin, että myös tulevassa johtokunnassa on riittävässä määrin edustettuina eri ikäryhmät, sukupuolet, sekä mahdollisimman monipuolinen osaaminen seuratyön eri osa-alueilla. Lopullisen päätöksen tekee syyskokous.

Tähän mennessä valintatoiminnan tietoon on tullut puheenjohtajaksi yksi ehdokas, joka on pitkän linjan seuraihminen, 2000-luvun alussa useita vuosia seuran kapteenina sekä- juniori- ja valmennustoimikunnan puheenjohtajana toiminut Janne Svensk.

Mahdollisia muita ehdokkaiden pyydetään ilmoittautumaan viimeistään sunnuntaina 3.12. jollekin valintatoimikunnan jäsenille ehdokkuudestaan. Sen jälkeen kokouksen kulku ja aikataulu osataan suunnitella tilanteen vaatimalla tavalla. Mitä useampia ehdokkaita on, sitä enemmän varataan kokouksessa aikaa esittelyille ja mahdollisille äänestyksille.

Johtokunnan jäsenistä erovuoroissa ovat Kaisa Silaskivi (ladykapteeni), Joonas Pirhonen (juniori- ja valmennus), Teija Pennanen (talous),

Syyskokous järjestetään 8.12. klo 18 alkaen Ravintola Raatihuoneella. Kokoustarjoilujen vuoksi kokoukseen tulee ilmoittautua 6.12. klo 18 mennessä. Kokouksen jälkeen on palkitsemisia sekä illallinen (20 euroa). Tilaisuuden jälkeen voi jäädä Raatijuoneen joulukonserttiin, jonne on liput 20 euroa. ((20+) Raatihuone: Joulukonsertti Susanna Alexandra | Facebook)

Categories: Uncategorized

0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *