Kyllä se jo vähän vihertää. Toivottavasti ensi viikonloppuna enemmän!

Vappu on jo onnistuneesti takana, samoin viimeiset yöpakkaset. Ahmolla ei kiirehditty kauden avaukseen ja viheriöt pidettiin kaikessa rauhassa vielä harson suojissa vapun yli – ja ehkä oli hyvä ratkaisu, sillä sunnuntaina otetussa kuvassa ykkösen greeni alkaa jo saamaan väriä!

Nyt on luvattu lämpimiä päivälämpötiloja eikä enää yöpakkasia, joten jo muutamassa päivässä tilanne Ahmolla ottaa isoja askeleita kohti kesää. Näyttää siltä, että äitienpäivän viikonloppuna päästään jo pelaamaan!

Ennen kauden avausta on perinteisesti järjestetty talkoot, jolloin on haravoitu syksyn lehdet ja siistitty paikat pelikuntoon. Nyt emme voi isoja talkoita pitää, mutta hommat pyritään hoitamaan pienemmissä ryhmissä.

Talkootoimikunnan vetäjänä Risto hoitaa homman niin, että kaikille halukkaille on tarjolla talkoovuoroja. Risto jakaa halukkaat talkoolaiset ryhmiin eri päiville ja eri kellonoaikoihin.

Vuorottelemalla saamme varmasti viikon aikana kentän siistiin kuntoon ja säävarauksella pääsemme viikonloppuna aloittamaan. Ja perinteisesti niin, että viikolla talkoisiin osallistuneet saavat pelioikeuden jo lauantaina ennen muita.

Talkoisiin voi ilmoittautua Ristolle puhelimella numeroon 0440 214516 tai sähköpostilla ristoniska.ilkka(a)gmail.com

Omat haravat mukaan!

Kun valtioneuvosto vielä kokoontuu ja tarkentaa mahdollisia uusia ohjeita, päivitämme koronaohjeet Ahmon pelaajille lähipäivinä.

Sää näyttää niin hyvältä, että ensi viikonloppuna näillä näkymin päästään golfkausi aloittamaan Ahmollakin. Onhan maksut jo kunnossa?

-tommi

Viime viikolla talkooväki kävi siistimässä kolmosen griinin viereisiä pusikoita. Kuvassa raivauskaksikkona etenevät Jorma ja Matti. Kiitos!